Tue seuraasi

Tikanpoikarahasto

Tikanpoikarahaston avulla mahdollistetaan harrastaminen ja harrastamisen jatkaminen Uplakers jääurheiluseurassa taloudellisesti haastavan tilanteen kohdatessa. Rahaston varoja ohjataan tasapuolisesti jääkiekolle ja taitoluistelulle.

Tikanpoikarahastosta myönnetään lisäksi keväällä stipendi ansiokkaasta koulutodistuksesta seuramme taitoluistelijalle ja jääkiekkoilijalle.

Kaikenkokoiset lahjoitukset Tikanpoikarahastoon ovat lämpimästi tervetulleita.
Rahaston tilinumero on FI67 4503 0010 4947 18

 

Kannustajat - Pirkanmaan Osuuskauppa

Uplakers ry pääsi mukaan Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat ohjelmaan, johon valitaan mukaan puolivuosittain 10 pirkanmaalaista yhdistystä. 

Kannustajaksi voi liittyä kuka tahansa Pirkanmaan Osuuskaupan jäsen. Mene osoitteeseen: www.s-kanava.fi/web/pirkanmaa/etusivu ja rekisteröidy/kirjaudu -> mene kohtaan oma S-kanava ja etsi Kannustajat. Valitse listasta Uplakers ry ja olet mukana kannustamassa Meidän Seuraa. Tämän jälkeen kaikki bonusostoksesi ajalta 1.7. - 31.12.2018 kirjautuvat mukaan seurantaan. Kaikki bonukset puolen vuoden ajalta lasketaan seurantaan mukaan, eikä tämä maksa sinulle mitään!

Pirkanmaan Osuuskaupan maksama tukisumma 15 000 euroa jaetaan mukaan päässeiden yhdistysten kesken suhteessa Kannustajien määrän ja heidän keräämien bonusten mukaan. Kannustajaksi ryhtyminen on täysin ilmaista ja jokainen saa edelleen itselleen keräämänsä bonukset.

Eniten Kannustajia saanut yhdistys saa suurimman tukisumman, joten kaikki mukaan!

 

Tue Seuraasi DNA Seurasopimuksella
 

Seuramme on tehnyt DNA:n kanssa yhteistyösopimuksen, joka tukee seuran varainhankintaa helpolla tavalla.

DNA Seurasopimus tuo seuralle palkkion, kun seuran jäsen tai hänen perheenjäsenensä tai muuten lähipiiriin kuuluva henkilö hankkii puhelinliittymän, liikkuvan laajakaistan tai maksu-tv-kanavapaketin DNA Kaupasta ja mainitsee tilausta tehdessään DNA Seurasopimuksesta. DNA lahjoittaa seuran kassaan 30 euron palkkion jokaisesta puhelin- tai nettiliittymästä ja 15 euroa maksu-tv-kanavapaketista.

DNA Seurasopimuksella kaikki voittavat: seuralle tämä on helppo ja vaivaton tapa ansaita varoja toimintaan, seuran jäsen tai kannattaja saa nopean ja kattavan 4G-verkon etuineen sekä parhaat maksu-tv-kanavat kaikille ruuduille.

Toimi näin hyödyntääksesi DNA Seurasopimuksen:

  1. Mene lähimpään DNA Kauppaan tai soita numeroon 0800 550 044 (DNA kauppoja on esim. Ratinan kauppakeskuksessa, Turtolan kauppakeskuksessa ja Hämeenkatu 3:ssa)
  2. DNA-liittymää tai maksutv-kanavapakettia ostaessasi mainitse UPLAKERS SEURASOPIMUS.
  3. Kun seurasopimuksella avattu liittymä on ollut käytössä kuukauden ja kanavapakettitilaus neljä kuukautta, palkkio maksetaan seuran tilille.

Lisätietoja antavat:
Sari Åman (sari.aman(at)uplakers.fi) ja Jaana Virtanen (jaana.virtanen(at)uplakers.fi).