Tue seuraasi

Tikanpoikarahasto

Tikanpoikarahaston avulla mahdollistetaan harrastaminen ja harrastamisen jatkaminen Uplakers jääurheiluseurassa taloudellisesti haastavan tilanteen kohdatessa. Rahaston varoja ohjataan tasapuolisesti jääkiekolle ja taitoluistelulle.

Tikanpoikarahastosta myönnetään lisäksi keväällä stipendi ansiokkaasta koulutodistuksesta seuramme taitoluistelijalle ja jääkiekkoilijalle.

Kaikenkokoiset lahjoitukset Tikanpoikarahastoon ovat lämpimästi tervetulleita.
Rahaston tilinumero on FI67 4503 0010 4947 18

 

 

Tue Seuraasi DNA Seurasopimuksella
 

Seuramme on tehnyt DNA:n kanssa yhteistyösopimuksen, joka tukee seuran varainhankintaa helpolla tavalla.

DNA Seurasopimus tuo seuralle palkkion, kun seuran jäsen tai hänen perheenjäsenensä tai muuten lähipiiriin kuuluva henkilö hankkii puhelinliittymän, liikkuvan laajakaistan tai maksu-tv-kanavapaketin DNA Kaupasta ja mainitsee tilausta tehdessään DNA Seurasopimuksesta. DNA lahjoittaa seuran kassaan 30 euron palkkion jokaisesta puhelin- tai nettiliittymästä ja 15 euroa maksu-tv-kanavapaketista.

DNA Seurasopimuksella kaikki voittavat: seuralle tämä on helppo ja vaivaton tapa ansaita varoja toimintaan, seuran jäsen tai kannattaja saa nopean ja kattavan 4G-verkon etuineen sekä parhaat maksu-tv-kanavat kaikille ruuduille.

Toimi näin hyödyntääksesi DNA Seurasopimuksen:

  1. Mene lähimpään DNA Kauppaan tai soita numeroon 0800 550 044 (DNA kauppoja on esim. Ratinan kauppakeskuksessa, Turtolan kauppakeskuksessa ja Hämeenkatu 3:ssa)
  2. DNA-liittymää tai maksutv-kanavapakettia ostaessasi mainitse UPLAKERS SEURASOPIMUS.
  3. Kun seurasopimuksella avattu liittymä on ollut käytössä kuukauden ja kanavapakettitilaus neljä kuukautta, palkkio maksetaan seuran tilille.
     

Nyt voit tehdä DNA sopimuksen myös suoraan tämän linkin kautta: https://www.dna.fi/seura/uplakers

Lisätietoja antavat:
Minna Väänänen (minna.vaananen(at)uplakers.fi) ja Jaana Virtanen (jaana.virtanen(at)uplakers.fi).