Seura

Uplakers ry on keväällä 2009 Ylöjärven Tapparan ja Ylöjärven Ilveksen jääurheilutoiminnan yhdistymisen myötä perustettu ylöjärveläinen jääurheiluseura. Seura on Suomen jääkiekkoliiton ja Suomen taitoluisteluliiton  jäsen. Harrastajamäärältään, 550 harrastajaa, seuramme on Pirkanmaan kolmanneksi suurin.

Uplakers tarjoaa monipuolista ja laadukasta jääkiekko- ja taitoluisteluvalmennusta oheislajeineen kaikentasoisille luistelijoille harrastaja- ja kilpatasolla. Toiminnan tavoitteena on tarjota harrastajille sekä fyysistä että henkistä kehittymistä edistävä harrastus. Korkeatasoinen valmennus antaa mahdollisuuden edetä hyvän harrastuksen parissa mahdollisimman korkealle.

Tasokkaan ohjauksen ja valmennuksen takeena molemmissa jaostoissa ovat valmennuspäälliköt sekä koulutetut ja motivoituneet valmentajat ja ohjaajat.

Jääkiekkojaostossa voi pelata kiekkoa aina pienistä G-junioreista edustusjoukkueeseen asti. Lisäksi Tampereen Tapparan kanssa solmittu seurayhteistysopimus, johon kuuluu myös HC Nokia sekä Leki, antaa entistäkin paremmat mahdollisuudet kehittää paikallista toimintaa. 

Taitoluistelujaostossa toimii useita kilparyhmiä, kehitysryhmiä, harrastajaryhmiä sekä lasten ja aikuisten muodostelmaluistelujoukkueet. 

Lisäksi Uplakers tarjoaa kaiken ikäisille taitoluistelu-, luistelu-, ja jääkiekkokoulutoimintaa, minkä kautta luodaan mahdollisimman helppo ja kiinnostava tapa aloittaa hauska ja kehittävä harrastus jääurheilun parissa.