Seura

Uplakers ry on keväällä 2009 Ylöjärven Tapparan ja Ylöjärven Ilveksen jääurheilutoiminnan yhdistymisen myötä perustettu ylöjärveläinen jääurheiluseura. Seura on Suomen jääkiekkoliiton ja Suomen taitoluisteluliiton  jäsen. Harrastajamäärältään, 550 harrastajaa, seuramme on Pirkanmaan kolmanneksi suurin.

Uplakers tarjoaa monipuolista ja laadukasta jääkiekko- ja taitoluisteluvalmennusta oheislajeineen kaikentasoisille luistelijoille harrastaja- ja kilpatasolla. Toiminnan tavoitteena on tarjota harrastajille sekä fyysistä että henkistä kehittymistä edistävä harrastus. Korkeatasoinen valmennus antaa mahdollisuuden edetä hyvän harrastuksen parissa mahdollisimman korkealle.

Tasokkaan ohjauksen ja valmennuksen takeena jääkiekossa ovat valmennuspäällikkö sekä eri ikäluokkien koulutetut ja motivoituneet vastuuvalmentajat. Lisäksi Tampereen Tapparan kanssa solmittu seurayhteistysopimus, johon kuuluu myös HC Nokia sekä Leki, antaa entistäkin paremmat mahdollisuudet kehittää paikallista toimintaa.

Lisäksi Uplakers tarjoaa kaiken ikäisille luistelu-, jääkiekko- ja ringettekoulutoimintaa, minkä kautta luodaan mahdollisimman helppo ja kiinnostava tapa aloittaa hauska ja kehittävä harrastus jääurheilun parissa.

Ylöjärvellä vuonna 2008 alkanut taitoluistelutoiminta on kasvattanut suosiotaan ja kehittynyt jatkuvasti. Uplakers Taitoluistelun harrastajamäärä on noin 240 luistelijaa. Virallinen lyhenne seuralle on UpTL.

Taitoluistelujaostossa toimii useita kilparyhmiä, kehitysryhmiä, harrastajaryhmiä sekä lasten ja aikuisten muodostelmaluistelujoukkue. Lisäksi tarjotaan taitoluistelukoulut alle kouluikäisille, kouluikäisille sekä aikuisluisteljoille niin alkeis- kuin jatkoryhmässäkin.