Uplakers ja LähiTapiola Pirkanmaa yhteistyössä

29.5.2017

Kaikilla seurassamme harrastavilla tulee olla voimassa oleva vakuutus. LähiTapiolan Urheilijaturva riittää kaikkeen urheiluun. Tällöin sinun ei tarvitse ostaa vakuutusta kilpailulisenssin / pelipassin yhteydessä. Lue lisää alla olevasta LähiTapiolan infokirjeestä.

 

LähiTapiola Pirkanmaa ja Uplakers ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on tukea Uplakersin junioriurheilutoimintaa. On ilo olla yhteistyökumppanina mukana tukemassa pirkanmaalaisille rakkaita urheilulajeja; jääkiekkoa, taitoluistelua ja muodostelmaluistelua. 

Useat pirkanmaalaiset urheilijat ja urheiluseurat ovat asiakkaitamme. Urheilijoita on vakuutettu uudella Urheilijaturva-vakuutuksellamme, johon kuuluu TerveysHelppi-palvelu ja urheiluvammoihin erikoistuneen lääkärin hoito Pihlajalinnan Koskiklinikalla. 

Urheilijaturva on laajempi tapaturmavakuutus

LähiTapiola Pirkanmaa on kehittänyt urheilijoille ja aktiivisille kuntoilijoille palvelukonseptin, joka sisältää:

 • Urheilijaturva on laajempi kuin tavallinen tapaturma- tai lisenssivakuutus: vakuutuksesta korvataan laajemmin tyypillisiä urheilutoiminnassa sattuvia vammoja, kuten polven nivelkierukan repeämä, napa- tai nivustyrä, nivelen tai polvilumpion sijoiltaanmeno, penikkatauti, rasitusmurtuma, tennis- tai golfkyynärpää, akillesjänteen tulehdus tai repeämä sekä fysikaalista hoitoa.
   
 • Urheilijaturva on voimassa useassa eri urheilulajissa, kilpailuissa, otteluissa tai näitä varten järjestyissä harjoituksissa kaikkialla maailmassa. 
   
 • Urheilijaturva riittää kaikkeen urheiluun. Tällöin sinun ei tarvitse ostaa vakuutusta lisenssin / pelipassin yhteydessä, eikä eri urheilulajeihin erikseen. 
   
 • Urheilijaturva sisältää maksuttoman TerveysHelppi-palvelun, jonka kautta hoitoon pääsee suoraan urheiluvammoihin erikoistuneelle lääkärille Pihlajalinnan Koskiklinikalle
   
 • Terveydenhuollon ammattilaiset palvelevat TerveysHelpissä joka päivä klo 7-23. Kuntoutuminen alkaa nopeammin, kun hoito hoidetaan alusta asti oikein. Palvelun tuottaa Pihlajalinna Oyj:n ammattilaiset.
   
 • Ei omavastuuta, kun vahingosta ilmoitetaan TerveysHelpin kautta. Samalla puhelulla myös korvausasia ja suoralaskutus vireille.
   
 • Vakuutusmaksu alle 17-vuotiaille on  49,75 € (LähiTapiolan kotivakuutusasiakkaille) tai 63,70 € (kun kotivakuutus ei ole LähiTapiolassa).
   
 • Vakuutus on helppo tehdä Urheilijaturvan verkkosivulla. Terveysselvitystä ei tarvita.

Miten saan vakuutuksen ja lisätietoja?

Lisätiedot löytyvät Urheilijaturvan sivustolta www.lahitapiolapirkanmaa.fi/urheilija.
Voit hankkia vakuutuksen sivustolta löytyvältä sähköisellä lomakkeella.

Uplakersin perheille tarjoamme myös henkilökohtaisen yhteyshenkilön. Edustajamme Tino Sandhu auttaa kaikissa vakuutuksiin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä Tinoon, puh. 044 512 5721.

Aktiivisten kuntoliikkujien kannattaa tutustua Kuntoilijaturvan sivustoon www.lahitapiolapirkanmaa.fi/kuntoilija.
Kuntoilijaturvassa on myös sama kokonaispalvelukonsepti kuin Urheilijaturvassa!

TerveysHelpistä lisätietoa sivulla www.lahitapiola.fi/terveyshelppi.

Katso Urheilijaturva-video.